Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Levendige robijnrode wijn met expressieve aroma’s van kersen, wilde bessen, kruiden en viooltjes. De houtaroma’s zijn mooi in de smaak verweven, die karaktervol, sappig en rond is.
Levendige robijnrode wijn met expressieve aroma’s van kersen, wilde bessen, kruiden en viooltjes. De houtaroma’s zijn mooi in de smaak verweven, die karaktervol, sappig en rond is.
Een dankbare wijn bij allerlei vleesgerechten, pasta’s en pizza’s. Ook lekker bij een klassieke Toscaanse ribollita!
Nadat de druiven handmatig zijn geplukt weken de wijnmakers de vruchtjes in zodat de schilletjes hun kleur en aroma's kunnen afgeven aan het sap. Dan vindt alcoholische en de aansluitende melkzure gisting plaats en gaat de wijn voor 6 tot 10 maanden op Slovenisch en Frans eiken. Eenmaal geassembleerd in de verhouding 95% sangiovese & 5% merlot, volgt nog een maandje rijping op fles.
Dan is deze Chianti levendig robijnrood met een fruitige en kruidige neus. In de mond is hij klassiek sappig en rond met veel smaak om - geschonken op 18° Celsius - lekker van te genieten bij diverse pastagerechten.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad