Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Goudgeel met een rijke en intense neus van amandel, hazelnoot en toast. Na enkele jaren rijping diepere tonen van honing en dennenhars. De smaak is vol, rond en rijk. Deze wijn geeft zowel zoete als hartige gerechten een extra dimensie, met name desserts
Goudgeel met een rijke en intense neus van amandel, hazelnoot en toast. Na enkele jaren rijping diepere tonen van honing en dennenhars. De smaak is vol, rond en rijk. Deze wijn geeft zowel zoete als hartige gerechten een extra dimensie, met name desserts en gebak.
Laurent-Perrier wordt wereldwijd erkend als een van de grootste champagnemerken. De verschillende cuvées in het assortiment hebben elk hun eigen geschiedenis en persoonlijkheid. De verbindende factor is een stijl die gekenmerkt wordt door frisheid, zuiverheid en elegantie. Hoewel het huis in 1812 werd opgericht, kreeg het pas in 1881 zijn huidige naam, toen keldermeester Eugène Laurent en zijn vrouw Veuve Mathilde-Emilie Perrier het bedrijf overnamen en hun achternamen samenvoegden tot Laurent-Perrier. Het grote succes kwam echter in de jaren ’50 van de vorige eeuw, met de komst van de legendarische Bernard de Nonancourt. Toen Bernard in 1945 in dienst kwam bij Laurent-Perrier, moest hij van zijn moeder eerst maar eens ervaring opdoen tussen de boeren, in de kelder, op de administratie en in het verkoopteam. Pas daarna zou hij de leiding krijgen. Dat bleek een gouden greep: Bernard wist hij met zijn veelzijdigheid, sociale vaardigheden en zijn warme uitstraling mensen binnen én buiten het bedrijf te enthousiasmeren en bouwde hij met tomeloze energie aan het merk. Onder Bernard groeide Laurent-Perrier uit tot een champagnehuis van faam en formaat! Inmiddels hebben zijn twee talentvolle dochters Stéphanie Meneux de Nonancourt en Alexandra Pereyre de Nonancourt de leiding en staat het gehele team, onder leiding van keldermeester Michel Fauconnet, garant voor de verfijnde stijl van het huis.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad