Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Givry 1er Cru Marole heeft vooral aroma's van verse rode kersen en bosbessen, vanille, gesteente en aarde. De wijn heeft een mooie gelaagdheid en hoewel hij in zijn jeugd al erg aantrekkelijk is kan hij makkelijk 10 jaar bewaard worden.
De druiven voor de Givry 1er Cru Marole van Domaine Joblot zijn afkomstig van 2,5 hectare wijngaarden. De druivenstokken zijn aangeplant op rotsachtige kalksteen bodem en zijn gemiddeld 35 jaar oud. Bij aankomst in de wijnmakerij worden de druiven geheel van hun steeltjes ontdaan en daarna licht gekneusd. De vinificatie vindt plaats in roestvrijstalen tanks en gebeurt geheel natuurlijk. De wijn rijpt na afloop 16 maanden in nieuwe (70%) en gebruikte (30%) Franse eikenhouten vaten. Joblot oogst liever onrijp dan overrijp en dat proeven we terug in zijn wijnen.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad